2 jaar verder. Het lijkt een korte tijd maar wat is er voor iedereen ongelofelijk veel gebeurt. Na een voortvarende start op 1 Mei 2019 stond de nieuwgebouwde vriescel al redelijk snel vol. Natuurlijk was het enerzijds wennen aan de grotere volumes, we gingen immers van 1200 palletplaatsen naar ruim 8000. Anderzijds was de vraag naar diepvries opslag dusdanig groot dat we wisten dat het ging komen. Zo goed en kwaad als het kon waren we voorbereid.

Wij hebben in de afgelopen 2 jaar een groot scala aan nieuwe klanten mogen verwelkomen. Allemaal met hun eigen identiteit en eigen soort producten. Maar ook allemaal met dezelfde gelijkenis. Het product werd aan ons toevertrouwd en wij werden onderdeel van het logistieke proces.

Tegenvallers in deze periode zijn er natuurlijk ook. De grootste daarvan is natuurlijk het welbekende coronavirus. Iedereen, zowel onze klanten als wij van Jansen Coldstore hebben hier, of ondervinden hier nog steeds hinder van. Hoewel de grootste problemen vooralsnog achter de rug lijken te zijn moeten we nog steeds waakzaam zijn. Zowel in persoonlijk opzicht, als ook in ons werk. Al met al kunnen we wel zeggen dat de 2 jaren voorbij zijn gevlogen en wij op ons plek zijn wat betreft opslag. Daarnaast zijn we ons ervan bewust dat productie, opslag en transport van voedingsmiddelen in een constante verandering zit en wij daarin mee moeten bewegen. We kijken dus altijd vooruit, op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

Team Jansen Coldstore