"Re-integratie begint op eerste ziektedag."

Elke dinsdagavond wandelt een groepje van vier tot zes mensen in stevig tempo kris-kras op het voormalige eiland Urk. Daarnaast zijn vier tot zes fitness-freaks uitbundig aan het fietsen en crossfitten. Het is een enthousiast deel van het personeelsbestand van Jansen Logistics BV. Noem het bedrijfsfitness, noem het een sportieve ontmoeting met collega’s buiten het werk om, feit is dat er wordt gelachen, ontspannen en bewogen...

Laten we even teruggaan naar 2008. Jansen Transport, gespecialiseerd in het vervoer van verse en diepgevroren vis, opent een diepvriesopslag in de vorm van Jansen Coldstore. Vanuit onze vestiging op Urk krijgen we al snel veel aanvragen voor de opslag van diepgevroren vis. We kennen deze markt en voelen ons hier als een vis in het water.

2 jaar verder. Het lijkt een korte tijd maar wat is er voor iedereen ongelofelijk veel gebeurt. Na een voortvarende start op 1 Mei 2019 stond de nieuwgebouwde vriescel al redelijk snel vol. Natuurlijk was het enerzijds wennen aan de grotere volumes, we gingen immers van 1200 palletplaatsen naar ruim 8000. Anderzijds was de vraag naar diepvries opslag dusdanig groot dat we wisten dat het ging komen. Zo goed en kwaad als het kon waren we voorbereid.

Leren en werken als vrachtwagenchauffeur in de logistiek met baangarantie is mogelijk bij Aldiver, een van Nederlands grootste detacheringsbedrijven in BBL en leerwerktrajecten in transport, logistiek en automotive.
Wij hebben ook een aantal stagiaires die hun talent en passie inbrengen in ons familiebedrijf. Een fantastisch onderdeel hiervan is wanneer zij door deze detacheerder in het zonnetje worden gezet.

Nu u op onze website bent beland, wilt u natuurlijk in één oogopslag weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zijn uw logistieke partner in geconditioneerde transportlogistiek sinds 1984.