Ook wij, Jansen Logistics BV, worden getroffen door het enorme personeelstekort, en hierdoor zijn wij genoodzaakt enig begrip en acceptatie te vragen van onze klanten,

Wij doen en blijven er alles aan doen om het gewenste en verwachte service niveau te leveren, en dat is tot nu toe gelukt, echter zien wij ook uitdagingen in de komende periode(s).

Jansen Logistics gaat fors uitbreiden. Het bedrijf heeft het terrein van buurman Mudde & Kok gekocht, waardoor op termijn de expeditieruimte en de coldstore uitgebreid kunnen worden.

Bent u al een tijdje op zoek naar een opslagplaats voor uw BIO-producten?

Jansen Logistics kan dit voor u realiseren. Enige tijd geleden hebben wij de controle audit van BIO Skal gehad. Dit heeft geresulteerd in een verlenging van ons BIO-certificaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze coldstore: 0527 68 0804

Jansen Logistics blijft groeien en heeft afgelopen vrijdag een nieuwe stap gezet. Alie, Arjan en Mop tekenden officieel voor de overdracht van het nieuwe pand. 📃
 
Het aangekochte pand ligt vlak voor onze deur en biedt ons vele mogelijkheden.
 
We hebben het nu over het voormalige pand van Mudde Kok en bevind zich aan De Hors 4,6,8 en Makkummerwaard 2. 📍

Biest, oftewel colostrum.

Wat is dat nou weer? 

Tenminste dat hoor ik u denken wanneer wij vertellen dat wij ook biest opslaan in onze vriescellen. Biest is de eerste melk die in dit geval geproduceerd wordt door een koe na geboorte van het kalf.
Doordat er door een koe meer biest aangemaakt wordt, dan dat een jong kalf nodig heeft ontstaat er overtollige biest.