Bent u al een tijdje op zoek naar een opslagplaats voor uw BIO-producten?

Jansen Logistics kan dit voor u realiseren. Enige tijd geleden hebben wij de controle audit van BIO Skal gehad. Dit heeft geresulteerd in een verlenging van ons BIO-certificaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze coldstore: 0527 68 0804

Biest, oftewel colostrum.

Wat is dat nou weer? 

Tenminste dat hoor ik u denken wanneer wij vertellen dat wij ook biest opslaan in onze vriescellen. Biest is de eerste melk die in dit geval geproduceerd wordt door een koe na geboorte van het kalf.
Doordat er door een koe meer biest aangemaakt wordt, dan dat een jong kalf nodig heeft ontstaat er overtollige biest.

Wij als dienstverlener in de opslag van diepvriesgoederen willen gewoon pallets koelen, terwijl u als fabrikant of handelsonderneming gewoon mooie producten wilt maken en verkopen. Als opslagbedrijf zijn wij er trots op om hier deel van uit te maken.

Helaas zit er ook een andere kant aan ons werk.

Opslagcapaciteit, vaak tekort en altijd onoverzichtelijk. Daarom is het zo mooi dat wij, Jansen Coldstore ons beroep hebben gemaakt van het ordelijk plannen en verwerken van beschikbare ruimte.

Diverse klanten gingen u al voor in de opslag van een breed scala aan producten.

"Re-integratie begint op eerste ziektedag."

Elke dinsdagavond wandelt een groepje van vier tot zes mensen in stevig tempo kris-kras op het voormalige eiland Urk. Daarnaast zijn vier tot zes fitness-freaks uitbundig aan het fietsen en crossfitten. Het is een enthousiast deel van het personeelsbestand van Jansen Logistics BV. Noem het bedrijfsfitness, noem het een sportieve ontmoeting met collega’s buiten het werk om, feit is dat er wordt gelachen, ontspannen en bewogen...