Jansen Logistics specializes in refrigeration and freezer transports to Scandinavia and provides complete services for packaging, cooling, freezing and storage.

Who are we?

Founder Evert Jansen and his wife Mop Jansen-De Wit started the independently operating transport company in 1984 with a single charter vehicle. When the fishing industry found itself in steep decline, Jansen was approached to charter for Norfolk in Scheveningen. The company quickly grew from one to ten units and, in 1999, Jansen began operating their maintenance and storage activities from the building at Keteldiep 2 in Urk.
1984

In addition to the growth in transport, Jansen's logistics activities have expanded considerably over the years with the addition of storage and transshipment facilities. Since February 2007, the company has been located at a new building at De Hors 1 in Urk with a spacious shipping area and freezer storage. After the addition of Jansen Coldstore, the company changed its name to Jansen Logistics BV.

2008

1999

2002

In 2002, Jansen acquired Wiltra Transport-Urk. In the same year son Arjan and son-in-law Hans van Lenten joined the V.O.F. Jansen Transport . From that moment on, Jansen Transport fully committed to conditioned transport and the company continued its growth to include twenty units.

2018

Nu, meer dan tien jaar later is de Coldstore capaciteit verdubbeld naar 7500 pallets. Ook is een gloednieuw, beveiligd parkeerterrein aangelegd voor de chauffeurs en is het complete bedrijfspand voorzien van zonnepanelen. Al deze innovaties maken Jansen Logistics een modern vervoersbedrijf dat klaar is voor de toekomst!

Certification

Jansen Logistics is certified according to the International Food Standard Logistics standard. This quality mark is the quality standard for all transport and storage companies and covers all logistic activities, including loading, unloading, transport, storage and distribution.

With the IFS Logistics certificate, Jansen Logistics BV’s entire transport, shipping and storage chain meets all modern requirements in the area of food safety.

IFS certificate EU Bio certificaat 

VACATURES

Expeditie medewerker

Jansen Coldstore is een unieke speler in de coldstore industrie. Onze missie is om een partner te zijn die verder gaat dan alleen het bieden van opslagoplossingen; we streven ernaar om waarde toe te voegen aan de bedrijven van onze klanten.

Als familiebedrijf koesteren we een bedrijfscultuur van respect, wendbaarheid en kwaliteit. Deze waarden zijn de ruggengraat van alles wat we doen. We streven ernaar om naast onze mensen te staan en ze een plek te bieden waar ze zich gewaardeerd, gerespecteerd en ondersteund voelen.

Vanwege groei en uitbreiding zijn wij op zoek naar een:

Expeditie medewerker

Als expeditie medewerker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en nauwkeurig verwerken van inkomende en uitgaande goederen. Je zorgt ervoor dat de producten correct worden opgeslagen, geladen en gelost, volgens de geldende procedures en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast help je mee bij het klaarmaken van bestellingen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Laden en lossen van vrachtwagens en containers
 • Controleren van inkomende en uitgaande goederen op juistheid en kwaliteit
 • Assisteren bij het orderpicken en verzendklaar maken van producten
 • Zorgvuldig opslaan van goederen
 • Signaleren van afwijkingen en deze rapporteren aan leidinggevenden
 • Zorgdragen voor een schone en veilige werkomgeving

Profiel:

 • MBO-werk- en denkniveau, ervaring in een logistieke omgeving is een pré
 • Vermogen om accuraat te werken in een koude omgeving
 • Flexibel, nauwkeurig en stressbestendig
 • Teamspeler met een hands-on mentaliteit
 • In het bezit van een reach- en/of heftruck certificaat is een pré
 • Bereidheid om in ploegendiensten te werken van 07:00 tot 15:00 en van 15:00 tot klaar

 

Wat bieden wij:

Je komt terecht in een enthousiast team waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris dat 13x per jaar wordt uitbetaald
 • CAO Beroepsgoederenvervoer
 • Een vaste ploegen- en koude toeslag (ploegentoeslag 8.75% en koudetoeslag €38,20)
 • Een goed pensioenplan
 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf
 • En nog vele andere leuke extraatjes, zoals leuke personeelsuitjes, sporten met korting, vers fruit etc.

 
Ben jij de gedreven expeditiemedewerker die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacolien Schraal, 06-53264972.

We kijken uit naar je reactie!


 

 

Internationaal Chauffeur

Als gevolg van de uitbreiding van ons wagenpark, zijn we op zoek naar talent om ons bedrijf te versterken.

Als internationaal chauffeur bij Jansen Logistics heb je een uitdagende baan met veel afwisseling. Vanuit Urk maak je dagelijks ritten naar diverse bestemmingen in Scandinavië, de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk. Je vervoert geconditioneerde producten. 

Als internationaal chauffeur geniet je dagelijks van deze uitdagingen en afwisseling.

Bij Jansen Logistics is er een fantastische kans op een gevarieerde uitdaging en avontuur voor een gezellige en gedreven ambassadeur.

Nieuwsgierig geworden?

Klik HIER om te solliciteren voor INTERNATIONAAL CHAUFFEUR

Onze vacatures hebben geen vaste sluitingsdatum. Wanneer wij genoeg kwalitatieve kandidaten hebben gevonden zullen we doorgaan naar de volgende fase van onze procedure. Neem dus gerust contact met ons op. 

 

 

 

Manager Coldstore

Jansen Coldstore is een unieke speler in de coldstore industrie. Onze missie is om een partner te zijn die verder gaat dan alleen het bieden van opslagoplossingen; we streven ernaar om waarde toe te voegen aan de bedrijven van onze klanten.

Als familiebedrijf koesteren we een bedrijfscultuur van respect, wendbaarheid en kwaliteit. Deze waarden zijn de ruggengraat van alles wat we doen. We streven ernaar om naast onze mensen te staan en ze een plek te bieden waar ze zich gewaardeerd, gerespecteerd en ondersteund voelen.

Vanwege groei en uitbreiding zijn wij op zoek naar een:

Manager Coldstore

Je bent verantwoordelijk voor een veilige en ongestoorde voortgang van het logistieke proces en hebt daarvoor de algehele operationele leiding. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve procesoptimalisatie waarbij alle werkprocessen helder en duidelijk zijn vastgelegd. Je bent de zichtbare schakel tussen de diverse afdelingen. De uitdaging ligt in het borgen van de kwaliteit, ontwikkeling van personeel en het optimaliseren van processen, structuren en werkwijzen. Dit altijd met het belang van de klant voorop.

Verantwoordelijkheden:

 • Functionele aansturing geven aan het bedrijfsbureau, teamleiders en expeditie personeel.
 • Oplossen van operationele knelpunten in samenhang met veranderingen in leverafspraken en klanteisen.
 • Afhandelen van klantaanvragen met betrekking tot warehouse activiteiten.
 • Optimaliseren van de efficiency van mensen, middelen en machines;
 • Initiatief nemen in het identificeren en implementeren van procesverbeteringen, inclusief het aandragen en uitwerken van verbetervoorstellen.
 • Onderhouden van nauw contact met andere afdelingen, het bieden van advies en het zorgen voor een effectieve informatie-uitwisseling en afstemming met betrekking tot het proces.
 • Zorgvuldig naleven van alle geldende procedures en instructies op het gebied van IFS of vergelijkbare voedselveiligheidsnormen, Arbo, Kwaliteit en Milieu.

Profiel:

 • HBO werk- en denkniveau door opleiding of ervaring.
 • Bewezen ervaring in een leidinggevende rol binnen een warehouse of logistieke omgeving.
 • Sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om effectief te plannen en prioriteiten te stellen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om teams aan te sturen en te motiveren.
 • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen.
 • Gedegen kennis van kwaliteitsnormen en richtlijnen met betrekking tot voedselveiligheid, Arbo en Milieu.
 • Hands-on mentaliteit en bereidheid om operationele taken uit te voeren indien nodig.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

              

Wat bieden wij:

We bieden een ondersteunende omgeving met begeleiding en training om je te helpen uitblinken in je rol. Je zult werken in een team dat samenwerking en teamwork hoog in het vaandel draagt. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris afhankelijk van opleiding en goede arbeidsvoorwaarden, allemaal volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast bieden we een goed pensioenplan, fietsplan, sporten met korting en nog meer extra’s.
Vind je jouw gezondheid ook belangrijk? Wij ook! Elke week is er vers fruit.

 

Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacolien Schraal, 06-53264972.

 

We kijken ernaar uit om van je te horen.


 

 

Nationaal chauffeur

Wat is er mooier dan in een luxe vrachtauto, met een lekker muziekje op de achtergrond, te zitten en te genieten van ons mooie Nederland?

Als nationaal chauffeur geniet je dagelijks van deze vrijheid en momenten.

Bij Jansen Logistics is er een fantastische kans op een afwisselende uitdaging en avontuur voor een gezellige en gedreven ambassadeur van onze dagelijkse binnenlandritten.

Dagelijks vertrekken we vanuit het mooie vissersdorp Urk naar diverse bestemmingen binnen Nederland en België en weer terug.

Ben jij ons nieuwe collega?

Klik HIER om te solliciteren voor NATIONAAL CHAUFFEUR

Onze vacatures hebben geen vaste sluitingsdatum. Wanneer wij genoeg kwalitatieve kandidaten hebben gevonden zullen we doorgaan naar de volgende fase van onze procedure. Neem dus gerust contact met ons op. 

 

 

 

No vacancies placeholder

There are currently no vacancies at our company. We will always consider open applications or internship requests. Please send an e-mail with a motivation letter and a CV (and possible internship assignments)

Onderhoudsmonteur wagenpark

Jansen Logistics B.V. is op zoek naar een enthousiaste en gedreven onderhoudsmonteur voor ons eigen wagenpark. Ben jij een gedreven en allround vakman, hou je van een uitdaging en kun je goed zelfstandig werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie
Als onderhoudsmonteur van ons wagenpark ben je werkzaam op onze locatie te Urk.

Jij bent dagelijks verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie van ons wagenpark, je voert inspecties uit en bent een aanspreekpunt voor onze chauffeurs en ondersteun jij jou leidinggevende in de dagelijkse overige taken. Ons wagenpark bestaat o.a. uit eigen vrachtwagens en trailers e.d.

Wat wij van jouw vragen

 • Een brede interesse en passie voor vrachtwagens
 • Een afgeronde opleiding in de motorvoertuigentechniek (minimaal MBO 3 niveau)
 • Ervaring met het onderhoud en repareren van voertuigen
 • Een geldig CE-rijbewijs, of de wil dit rijbewijs te behalen
 • Flexibel en oplossingsgericht
 • Proactieve houding
 • Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken

 

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie in een fijn en collegiaal familiebedrijf
 • Een prettige werksfeer met ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
 • Een functie voor minimaal 28 tot 40 uur per week met uitzicht op een jaarcontract. Bij goed functioneren een vaste aanstelling
 • Uitstekende primaire -en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer
 • Werken aan een modern wagenpark
 • Zelfstandig sleutelen aan onze voertuigen

 

Over Jansen Logistics B.V.
Jansen Logistics B.V. is sinds 1984 een nationaal en internationaal opererend geconditioneerd transportbedrijf en is een echt familiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke partner voor haar opdrachtgevers. Met het IFS Logistics kwaliteitscertificering certificaat voldoet onze gehele transport-, expeditie- en opslagketen aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid. Daarnaast is Jansen Logistics BIO Skal gecertificeerd en mogen wij categorie 3-materiaal vervoeren.

Vanwege de grote toename van werkzaamheden heeft Jansen Logistics B.V. de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het optimaliseren van haar bedrijfsprocessen en haar medewerkers.

Klik  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.om te solliciteren als onderhoudsmonteur wagenpark

Onze vacatures hebben geen vaste sluitingsdatum. Wanneer wij genoeg kwalitatieve kandidaten hebben gevonden zullen we doorgaan naar de volgende fase van onze procedure. Neem dus gerust contact met ons op.

 

 

Teamleider administratie

Bij Jansen Transport zijn we gedreven door een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, wendbaarheid en respect in al onze activiteiten binnen het geconditioneerd groupage vervoer. Onze missie is om een ​​onderscheidende speler te zijn in de branche, waarbij we voortdurend streven naar het versterken van de banden met onze klanten en het leveren van hoogwaardige transportoplossingen die voldoen aan hun unieke behoeften.
Als familiebedrijf koesteren we een cultuur van samenwerking, respect en groei.
We streven ernaar om naast onze mensen te staan en ze een plek te bieden waar ze zich gewaardeerd, gerespecteerd en ondersteund voelen. We waarderen het belang van onze medewerkers en zetten ons in om hen te ondersteunen en te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken.

Wij zijn op zoek naar een:

Teamleider administratie

Als Teamleider Administratie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief beheren van alle administratieve processen binnen ons bedrijf. Je leidt een team van administratieve medewerkers en zorgt ervoor dat alle taken worden uitgevoerd volgens de hoogste standaarden van nauwkeurigheid en kwaliteit.

Verantwoordelijkheden:

 • Leiding geven aan en motiveren van het administratieve team om optimale prestaties te leveren.
 • Coördineren en toezicht houden op alle administratieve taken, inclusief facturatie, debiteuren- en crediteurenbeheer.
 • Identificeren van verbetermogelijkheden in administratieve processen en implementeren van efficiëntere procedures.
 • Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe belanghebbenden met betrekking tot administratieve kwesties.
 • Rapporteren aan het management over de voortgang, prestaties en eventuele knelpunten binnen de administratieve afdeling.

Profiel:

 • MBO-4 werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van logistiek of bedrijfsadministratie.
 • Sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden.
 • Probleemoplossend vermogen en oog voor detail.
 • Stressbestendigheid en het vermogen om onder druk te presteren.
 • Teamspeler met een positieve en proactieve houding.

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende leidinggevende functie binnen een groeiend en dynamisch bedrijf.
 • Een competitief salaris, afgestemd op jouw ervaring en vaardigheden.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega's.

 

Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacolien Schraal, 06-53264972.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!


 

 

Teamleider Expeditie

 

Jansen Coldstore is een unieke speler in de coldstore industrie. Onze missie is om een partner te zijn die verder gaat dan alleen het bieden van opslagoplossingen; we streven ernaar om waarde toe te voegen aan de bedrijven van onze klanten.

Als familiebedrijf koesteren we een bedrijfscultuur van respect, wendbaarheid en kwaliteit. Deze waarden zijn de ruggengraat van alles wat we doen. We streven ernaar om naast onze mensen te staan en ze een plek te bieden waar ze zich gewaardeerd, gerespecteerd en ondersteund voelen.

Vanwege groei en uitbreiding zijn wij op zoek naar een:

Teamleider Expeditie

Als Teamleider Expeditie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt coördineren van alle activiteiten op onze expeditieafdeling. Je zult een team van medewerkers aansturen en motiveren om de hoogste normen van kwaliteit, nauwkeurigheid en veiligheid te handhaven. Je zult nauw samenwerken met andere afdelingen om ervoor te zorgen dat de goederenstroom soepel verloopt.

Verantwoordelijkheden:

 • Leiding geven aan het expeditieteam en zorgen voor een optimale personeelsplanning en -bezetting.
 • Toezicht houden op de ontvangst, opslag en verzending van goederen, ervoor zorgen dat alle processen voldoen aan de geldende normen en voorschriften.
 • Oplossen van operationele problemen en het nemen van corrigerende maatregelen indien nodig.
 • Zorgen voor een veilige werkomgeving en naleving van alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.
 • Rapporteren aan de Manager Coldstore over de prestaties van het team en operationele kwesties.

Profiel:

 • MBO-4 werk- en denkniveau door opleiding of ervaring, bij voorkeur in de richting van logistiek.
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om onder druk te werken en strakke deadlines te halen.
 • Sterke communicatieve en leiderschapsvaardigheden, met de mogelijkheid om een team te motiveren en te coachen.
 • Bereidheid om in ploegendiensten te werken van 07:00 tot 15:00 en van 15:00 tot klaar.

Wat bieden wij:

 • Een marktconform salaris dat 13x per jaar wordt uitbetaald
 • CAO Beroepsgoederenvervoer
 • Een vaste ploegen- en koude toeslag (ploegentoeslag 8.75% en koudetoeslag €38,20)
 • Een goed pensioenplan
 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf
 • En nog vele andere leuke extraatjes, zoals leuke personeelsuitjes, sporten met korting, vers fruit etc.

Ben jij klaar voor deze spannende uitdaging als Teamleider Expeditie bij Jansen Coldstore? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacolien Schraal, 06-53264972.

We kijken ernaar uit om van je te horen.