Alles onder één dak!

Jansen Logistics is een vertrouwd adres in de voedselindustrie. Wij hebben alles op het gebied van transport onder één dak. Van het vervoer van koel- en vriesproducten tot opslag, ompakken, herverpakken, emballage en order picken: Jansen Logistics is binnen de transportwereld van alle markten thuis!

Referenties

“Wat ons aanspreekt in Jansen Logistics is het prettige en makkelijke contact met de medewerkers en de afspraken die duidelijk en goed worden nagekomen. De belangrijkste reden om met Jansen Logistics in zee te gaan was dat ons eigen vrieshuis te klein was, en we geen ruimte hadden om te verbouwen. De afspraken die vervolgens met Jansen werden gemaakt waren duidelijk, helder en ook enigszins flexibel. Ook de orderpicking door Jansen was een pluspunt. Jansen is een goed en betrouwbaar bedrijf voor uw diepvriesproducten. De behulpzaamheid van de medewerkers en hun snelheid van werken is een heel groot voordeel.“

- Frans Brouwer

“De jarenlange relatie, de goede communicatie, de flexibele houding en het netwerk van Jansen Logistics zorgt voor tevreden klanten op Urk. Vanwege het gezamenlijke portfolio van klanten met een grote overlap in de viswereld worden wij door Jansen Logistics in staat gebracht uitstekende service te verlenen door middel van het aanbieden van al bevroren gelpacks voor de gekoelde export van vis over de hele wereld. “

- Arno Zomer, Commercieel manager De Ridder Packaging & Coolpack

“Als Crusta werken we nu meerdere jaren samen met Jansen, zowel met Logistics als Coldstore. Deze samenwerking bevalt heel goed. Dit bevalt goed omdat we als Crusta werken met levende en verse producten wat qua transport altijd een uitdaging is, dat volgt Jansen perfect op en weet een top service neer te zetten, waardoor onze klanten heel blij zijn met onze kwaliteit en service met aanleveringen van het product. Contact via de telefoon of email is altijd duidelijk en wat het belangrijkste voor ons is een snelle reactie omdat we soms spoed orders hebben. Spoed orders ontstaan omdat klanten de levende of verse producten zo laat mogelijk bestellen.Belangrijkste reden is levering aan de deur bij klanten, veel informatie qua levertijd / dagen en combinatie tussen transport en opslag. onze klanten zijn zeer tevreden met de geleverde service en kwaliteit van onze producten.Jansen heeft een leuk en enthousiast team dat past bij onze bedrijfssfeer. Wij gaan tot het uiterste voor onze klant en Jansen helpt ons daarbij ! Al halen we 1 doosje af bij de Coldstore of brengen we met spoed een order voor de deadline dan is dit mogelijk.”

- Pieter Pasterkamp

"Wij van Muijs Seafood zijn inmiddels al meer dan 14 jaar klant bij Jansen Logistics. In al deze jaren kijken wij terug op een zeer prettige samenwerking. Het simpele feit dat elke gemaakte afspraak wordt na gekomen en bij eventuele calamiteiten een passende oplossing word geboden maakt de samenwerking zo waardevol. Na het sturen van 1 mail of het nu een transport of in/uitslag van producten betreft wordt al het werk uit handen genomen en kan je er blindelings van uit gaan dat het allemaal goed komt. Door hun flexibele opstelling, service en betrouwbaarheid zullen wij ook de komende jaren de zaken met veel plezier met Jansen Logistics voortzetten."

- Tim Wijngaard

Wij werken als sinds jaar en dag samen met Jansen voor het vervoer van producten voor onze vershandel. Jansen regelt onze transporten binnen Europa. De samenwerking loopt altijd op rolletjes.

- Marea Altra

Wij maken gebruik van de coldstore en de vervoersdiensten van Jansen naar Duitsland en Zweden. We hebben zelf een kleinere vriescel en zijn blij dat we bij Jansen terecht kunnen voor aanvullende opslag. Dit bevalt heel goed. De medewerkers van Jansen zijn flexibel. Ze leveren goede service, denken mee en lossen problemen snel op.

- Seafresh

Ferdinand Zandbergen B.V. is een importeur van gegaarde en rauwe kipproducten uit 3de landen. Wij leveren aan foodservice en industrie, en deze markten vragen hoge service. Daarom hebben wij Jansen transport als partner omdat hun betrouwbaar, oplossing gericht en zeer flexibel zijn. Dit is wat wij zoeken in een partner.

- Pim Zandbergen

Omdat wij met vers vlees werken, kunnen we het ons niet permitteren dat er iets fout gaat tijdens het transport naar Scandinavië. Dan is het fijn om met een bedrijf als Jansen samen te werken. De mensen van Jansen Transport verstaan hun vak echt. Ze leveren altijd netjes en er is nooit gezeur. Ik zou onze samenwerking een 8 of 9 geven.

- Nice to Meat International

Wij maken dagelijks gebruik van Jansens diepvriestransporten naar Zweden. De communicatie met de medewerkers van Jansen verloopt soepel en snel. Daardoor kunnen we snel schakelen en hoeven we nooit nee te verkopen aan klanten. Wij geven de gegevens door en Jansen doet de rest. Als we omhoog zitten, slaan we ook wel eens producten op in de coldstore.

- Dayseaday

“Daadkracht, flexibiliteit en oplossingsgericht denken. Kernwoorden die van toepassing zijn op Jansen Coldstore. Dat is onze ervaring in de samenwerking met deze doelgerichte onderneming. We hebben dit gemerkt voor alle logistieke zaken, maar ook voor de afhandeling van alle zaken daaromheen.”

- Van der Lee Seafish

Transport

Jansen Transport verzorgt geklimatiseerd vervoer van a naar b en levert daarbij maatwerk. Welke goederen u ook heeft: uw transport is bij ons in goede handen. Daarbij staan betrouwbaarheid en flexibiliteit bij ons voorop!

Lees verder

Coldstore / Expeditie

Jansen Coldstore is de complete dienstverlener voor bedrijven die hun producten willen laten verpakken, koelen, invriezen en/of opslaan. Kampt u met logistieke nood? Ook voor orderpickings en value added logistics kunt u bij ons terecht!

Lees verder

Onze lijndiensten

Offerte aanvragen?

Klik hier
Vertrek Maandag Dinsdag Woensdag Vrijdag
Levering Woensdag Donderdag Vrijdag Maandag
Vertrek Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Levering Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Maandag
Vertrek Maandag Dinsdag Woensdag Vrijdag
Levering Dinsdag Woensdag Donderdag Maandag
Overige bestemmingen op aanvraag
Vertrek Vrijdag
Levering Maandag
Overige bestemmingen en vertrekdagen op aanvraag
Vertrek Vrijdag
Levering Maandag
Overige bestemmingen en vertrekdagen op aanvraag
Vertrek Maandag Dinsdag Woensdag Vrijdag
Levering Woensdag Donderdag Vrijdag Maandag
Overige bestemmingen en vertrekdagen op aanvraag
Vertrek Maandag Dinsdag Woensdag Vrijdag
Levering Woensdag Donderdag Vrijdag Maandag
Vertrek Vrijdag
Levering Maandag
Overige bestemmingen en vertrekdagen op aanvraag
Vertrek Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Levering Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Maandag
Vertrek Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Levering Woensdag Donderdag Vrijdag Maandag Dinsdag

Nieuws

12 sept 2022

1 werkdag extra met bevroren product(en) naar Zweden

Ook wij, Jansen Logistics BV, worden getroffen door het enorme personeelstekort, en hierdoor zijn wij genoodzaakt enig begrip en acceptatie te vragen van onze klanten,

Wij doen en blijven er alles aan doen om het gewenste en verwachte service niveau te leveren, en dat is tot nu toe gelukt, echter zien wij ook uitdagingen in de komende periode(s).

Lees verder

12 juli 2022

Artikel Urkerland: Jansen Logistics breidt flink uit aan De Hors

Jansen Logistics gaat fors uitbreiden. Het bedrijf heeft het terrein van buurman Mudde & Kok gekocht, waardoor op termijn de expeditieruimte en de coldstore uitgebreid kunnen worden.

Lees verder

4 juli 2022

Aankoop nieuwe pand

Jansen Logistics blijft groeien en heeft afgelopen vrijdag een nieuwe stap gezet. Alie, Arjan en Mop tekenden officieel voor de overdracht van het nieuwe pand. 📃
 
Het aangekochte pand ligt vlak voor onze deur en biedt ons vele mogelijkheden.
 
We hebben het nu over het voormalige pand van Mudde Kok en bevind zich aan De Hors 4,6,8 en Makkummerwaard 2. 📍

Lees verder