Jansen Logistics is gespecialiseerd in koel- en vriestransporten naar Scandinavië en verzorgt de complete dienstverlening rondom verpakken, koelen, invriezen en opslag.

Wie zijn wij?

Oprichter Evert Jansen en zijn vrouw Mop Jansen-De Wit beginnen het zelfstandig opererend transportbedrijf in 1984 met één charterauto. Als de visindustrie in een malaise belandt, wordt Jansen benaderd om te charteren voor Norfolk in Scheveningen. Het bedrijf groeit van één naar tien eenheden en in 1999 neemt Jansen het pand aan het Keteldiep 2 op Urk in gebruik voor onderhoud en stalling.
1984

Naast de groei in het transport zijn de logistieke activiteiten van Jansen in de loop der jaren flink uitgebreid met een op-overslag. Sinds februari 2008 is het bedrijf gevestigd aan een nieuw pand aan de Hors 1 te Urk met een ruime expeditieruimte en vriesopslag. Na de toevoeging van Jansen Coldstore gaat het bedrijf verder onder de naam Jansen Logistics BV.

2008

1999

2002

In 2002 neemt Jansen het bedrijf Wiltra Transport-Urk over. In hetzelfde jaar treden zoon Arjan en schoonzoon Hans van Lenten toe tot de V.O.F Jansen Transport. Vanaf dat moment legt Jansen Transport zich volledig toe op geconditioneerd transport en groeit het bedrijf verder naar twintig eenheden.

2018

Nu, meer dan tien jaar later, zijn de nieuwbouwwerkzaamheden om de coldstore capaciteit te verdubbelen naar 8000 pallets in volle gang en zal het complete bedrijfspand worden voorzien van zonnepanelen. Ook is een gloednieuw, beveiligd parkeerterrein aangelegd voor de chauffeurs. Al deze innovaties maken Jansen Logistics een modern vervoersbedrijf dat klaar is voor de toekomst!

1984

Oprichter Evert Jansen en zijn vrouw Mop Jansen-De Wit beginnen het zelfstandig opererend transportbedrijf in 1984 met één charterauto. Als de visindustrie in een malaise belandt, wordt Jansen benaderd om te charteren voor Norfolk in Scheveningen. Het bedrijf groeit van één naar tien eenheden en in 1999 neemt Jansen het pand aan het Keteldiep 2 op Urk in gebruik voor onderhoud en stalling.

1999

2002

In 2002 neemt Jansen het bedrijf Wiltra Transport-Urk over. In hetzelfde jaar treden zoon Arjan en schoonzoon Hans van Lenten toe tot de V.O.F Jansen Transport. Vanaf dat moment legt Jansen Transport zich volledig toe op geconditioneerd transport en groeit het bedrijf verder naar twintig eenheden.

2008

Naast de groei in het transport zijn de logistieke activiteiten van Jansen in de loop der jaren flink uitgebreid met een op-overslag en douane-expediteur. Sinds februari 2008 is het bedrijf gevestigd aan een nieuw pand aan de Hors 1 te Urk met een ruime expeditieruimte en vriesopslag. Na de toevoeging van Jansen Coldstore gaat het bedrijf verder onder de naam Jansen Logistics BV.

 

2018

Nu, meer dan tien jaar later is de Coldstore capaciteit verdubbeld naar 7500 pallets. Ook is een gloednieuw, beveiligd parkeerterrein aangelegd voor de chauffeurs en is het complete bedrijfspand voorzien van zonnepanelen. Al deze innovaties maken Jansen Logistics een modern vervoersbedrijf dat klaar is voor de toekomst!

Certificering

Jansen Logistics is gecertificeerd volgens de International Food Standard Logistics-norm. Dit keurmerk is de kwaliteitsstandaard voor alle transport- en opslagbedrijven en slaat alle dagelijkse activiteiten op, zoals laden, lossen, transport, opslag en distributie. Met het IFS Logistics certificaat voldoet de gehele transport-, expeditie- en opslagketen van Jansen Logistics BV aan alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid.  
 

 

VACATURES

Binnenland Chauffeu(r)se vacature

Wat is er mooier dan in een luxe vrachtauto, met een lekker muziekje op de achtergrond, te zitten en te genieten van ons mooie Nederland?

Als Binnenland Chauffeur geniet je dagelijks van deze vrijheid en momenten.

Bij Jansen Logistics is er een fantastische kans die afwisselende uitdaging en avontuur biedt voor een gezellige en gedreven ambassadeur van onze dagelijkse binnenlandritten.

Dagelijks vertrekken we vanuit het mooie vissersdorp Urk naar diverse bestemmingen binnen Nederland en België en weer terug.

Ben jij ons nieuwe collega?

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.om te solliciteren voor BINNENLAND CHAUFFEU(R)SE

 

 

 

Expeditie medewerker

Jansen Logistics is een vertrouwd adres in de voedselindustrie. Wij hebben alles op het gebied van transport en opslag onder één dak. Van het vervoer van koel- en vriesproducten tot opslag, ompakken, herverpakken, emballage en order picken: Jansen Logistics is van alle markten thuis!

Voor Jansen Coldstore zijn wij op zoek naar een:

Expeditie medewerker / Trailer rangeerder

Wat ga je bij ons doen?

 • Verwerken van in- en uitslag bonnen
 • Koppelen van lege en geladen trailers 

Wat vragen we van jou?

 • Affiniteit met diepgevroren en gekoelde vis- en vleesproducten
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • Bereidbaarheid om in ploegendienst te werken (7:00 t/m 15:00 | 15:00 t/m klaar)
 • Bezit van rijbewijs CE of de bereidwilligheid dit te halen

Wat bieden wij jou?

 • Afwisselende werkzaamheden
 • Een prettige werksfeer in een klein teamverband
 • Een baan bij een groeiend bedrijf
 • Een goed salaris met koude- en ploegentoeslag, dit alles volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer
 • Een goede pensioen regeling
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals sporten op kosten van de zaak, hele leuke bedrijfsuitjes etc.

 

Interesse in de functie of verdere vragen? Neem dan contact op met Leen Wakker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0527 680804 

Internationaal Chauffeur vacature

Vanwege de uitbreiding van ons wagenpark, zijn we op zoek naar talent om ons bedrijf te versterken.

Als internationaal chauffeur bij Jansen Logistics heb je een uitdagende baan met veel afwisseling. Vanuit Urk maak je dagelijks ritten naar diverse bestemmingen in Scandinavië, de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk. Je vervoert geconditioneerde producten. 

Als internationaal chauffeur geniet je dagelijks van deze uitdagingen en afwisseling.

Bij Jansen Logistics is er een fantastische kans die afwisselende uitdaging en avontuur biedt voor een gezellige en gedreven ambassadeur.

Nieuwsgierig geworden?

Klik HIER om te solliciteren voor INTERNATIONAAL CHAUFFEUR

 

 

Planner Logistiek

Jansen Logistics is een sterk groeiend familiebedrijf en is gespecialiseerd in het transport van geconditioneerde ladingen -en deelladingen welke worden gebundeld binnen de Benelux en Noord- Frankrijk voor Noord-Duitsland en Zweden. Jansen Logistics is IFS gecertificeerd (International Food Standard) en actief binnen alle logistieke activiteiten, zoals laden, lossen, transport, opslag en distributie.

Voor Jansen Transport zijn wij op zoek naar een:

Planner Logistiek (M/V, 40 uur per week)

Om onze dagelijkse processen in goede banen te kunnen blijven leiden zoeken wij een ervaren planner, een efficiënte teamspeler die gezamenlijk met het team streeft naar het verbeteren van de processen.
Je onderhoud contacten met onze nationale -en internationale opdrachtgevers en klanten en je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal goed.
Je bent ambitieus, signaleert en voorkomt problemen tijdig, je acteert snel, correct en adequaat.
Je haalt voldoening uit het tevredenstellen van je klanten. Je hebt ervaring met Transpas Enterprise (TMS), bent bereid je skills up to date te houden.

Wat vragen wij van jou:

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie binnen het conditionele transport
 • Je hebt affiniteit met computers en bent bekend met TMS-programma’s
 • Je bent sterk in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • Je voelt je betrokken en verantwoordelijk voor jouw taken en werkzaamheden
 • Je bent flexibel en kent geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent bereid om telefoondiensten in het weekend te hebben (circa om de 6/7 weken)

Wij bieden jou:

Je vervolgt jouw carrière binnen een menselijk, dynamisch en professioneel bedrijf vol met ambitie en gedrevenheid en met het oog op de toekomst gericht.
Wij bieden jou naast onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO, de mogelijkheid om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen middels opleidingen of trainingen.
Voor deze functie ontvang je een uitstekend salaris, pensioenregeling, onkostenvergoedingen (woon-werk) en telefoon.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en wil je graag snel meer weten?
Stuur direct jouw motivatie en cv naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0527 680800