Jansen Coldstore is de complete dienstverlener voor bedrijven die hun producten willen laten verpakken, koelen, invriezen en/of opslaan. Kampt u met logistieke nood? Ook voor orderpickings en value added logistics kunt u bij ons terecht!

Faciliteiten

Ons hypermoderne bedrijfspand aan de Hors op Urk is volledig toegerust op de toegenomen vraag naar op- en overslagruimte. Zo hebben we de beschikking over een grote vriescel met een opslagcapaciteit van 8000 pallets. Daarnaast is onze multifunctionele expeditieruimte voorzien van 9 laaddocks voor het laden en lossen van trailers en beschikken we over een ruime hal met de benodigde machines voor het sorteren, etiketteren, palletiseren, wikkelen en orderpicken van goederen. En dat allemaal op één locatie!

Of het nu gaat om stukgoed met of zonder pallets, complete ladingen of containertransport: wij nemen de zorg voor uw transport graag uit handen!

Opslag

Zoekt u geconditioneerde ruimte om goederen voor langere of kortere tijd op te slaan? Van vlees tot vis of zuivelproducten: Jansen Coldstore slaat alles op wat in de koeling of vriezer moet worden bewaard. Met behulp van het geavanceerde ERP-systeem kunnen wij de voorraad in de coldstore nauwlettend monitoren.

Laden en lossen

Onze vrachtwagenchauffeurs kunnen uw trailerlading snel en efficiënt laden en lossen bij één van de negen laaddocks die in verbinding staan met onze expeditieruimte. Daarnaast hebben we de beschikking over een speciale overheaddeur voor busjes. Chauffeurs die langer blijven staan kunnen gebruikmaken van ons nieuwe beveiligde parkeerterrein.

Etiketteren

De huidige wetgeving stelt het etiketteren van levensmiddelen verplicht. In onze uitgebreide expeditieruimte kunnen wij etiketten voor u uitdraaien, uw vracht relabelen of uw lading voorzien van ieder gewenst etiket of label.

Palletiseren

Om goederen goed en veilig te kunnen vervoeren, moet de lading stabiel worden gestapeld. Wij maken uw vracht van stuksgoederen klaar voor transport door ze systematisch en veilig op pallets te laden.

Wikkelen

Gestapelde ladingen vallen zonder steun gemakkelijk van pallets af. Door de pallet in te wikkelen met folie op een palletwikkelaar wordt de lading gefixeerd en geborgd aan de pallet. Bovendien zijn uw goederen beschermd tegen weersinvloeden en stof. Wij van Jansen Logistics nemen graag deze allerlaatste stap in uw eindverpakkingsproces uit handen!

Sorteren en orderpicking

Wij beschikken over alle nodige apparatuur om up producten te sorteren op maat, grootte, kleur en uitvoering. Binnen ons logistiek centrum slaan onze orderpickers uw goederen op of maken zij uw lading verzendklaar. Alle bestellingen worden, afhankelijk van de bestemming, verdeeld over één van onze transporten.

Voorwaarden

Jansen Coldstore opereert onder de algemene opslagvoorwaarden van Nekovri, de Vereniging van Nederlandse koel- en vrieshuizen. Nekovri is de belangrijkste organisatie in Nederland op het gebied van logistiek en temperatuurgevoelige producten. De Algemene Opslagvoorwaarden Nekovri mogen exclusief gebruikt worden door de leden. Leden van Nekovri zijn koel- en vriestransportbedrijven en koel- en vrieshuizen welke dienstverlening verzorgen voor derden.

Download hier de voorwaarden van Nekovri als PDF
Nekovri Duitse Nekovri

Offerte aanvragen

* Verplicht veld